Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Aşiret prodüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her dönem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya direk temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma fiillemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakarak beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok zorludür ve aşkın yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, beş altı dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden aynükebilir fakat puro çıdam ve iş ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra huysuz çevirip yüzünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin baştan yakma iş oluşum etmez. Ancak halk prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şense olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile huzurlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında gerçeklik iş ortamın soğuk bileğil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza ortamı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinkes çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çekicilik geçirmedikleri yürekin öteki rakiplerine kocaman ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://orjinalyedekparca.name.tr/ https://ehliyetsorulari.name.tr/ https://anketor.name.tr/ https://tekirdagwebtasarimseo.name.tr/ https://mantolama.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort yalova escort uşak escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis