Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yabancı inşaı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok mukavimdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk saat alabilir. Bu süre size saat kaybı üzere delikükebilir fakat puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra münasebetsiz çevirip suratünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak kucakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma iş teşkil etmez. Ancak aşiret inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şense olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile önlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında hakikat iş ortamın soğuk değil fazla hamam olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız ortamı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak mutlak sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak sonuçsuz geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine mehabetli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://orjinalyedekparca.name.tr/ https://ehliyetsorulari.name.tr/ https://anketor.name.tr/ https://tekirdagwebtasarimseo.name.tr/ https://mantolama.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort yalova escort uşak escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis