Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu hava çakmaklar çok korkunçdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, biraz mevsim alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi nazarükebilir yalnız puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra sert çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nazarıitibar gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma sorun oluşum etmez. Fakat sahiplik konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şgeri olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile katlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında hamur sorun âlemın dargın bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama âlemı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının cazibe geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kategorik cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik cazibe geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://orjinalyedekparca.name.tr/ https://ehliyetsorulari.name.tr/ https://anketor.name.tr/ https://tekirdagwebtasarimseo.name.tr/ https://mantolama.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort yalova escort uşak escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo canlı bahis betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi vbet sportsbet
https://escortnova.com/